Taller: Hotel d'insectes
9 de juliol de 18:30 a 20:00
7 de juliol, 2022 per
Administrator

El dissabte 9 de juliol de 18:30 a 20:00 farem un taller d'hotels d'insectes al Parc de les Escoles Velles. Serà una activitat familiar apte per totes les edats a partir dels 3 anys. 

L'hotel d'insectes és un hàbitat artificial creat amb materials locals per a oferir un refugi a diferents insectes. Al taller donarem a conèixer alguns dels invertebrats terrestres i  construirem en petits grups diversos hotels d'insectes per a ser instal·lats en l'espai públic  de Gelida, amb l'objectiu de sensibilitzar sobre la importància de les seves funcions en l'ecosistema.

Naturalistes de Gelida proveirà els materials, les eines i el suport per construir els hotels d'insectes. Atenent al nombre de participants, les seves edats i destreses, es formaran grups per a construir diversos hotels; s'han previst dos models amb dissenys de major i menor dificultat. 

Per penjar els hotels d'insectes en llocs adequats i no accessibles a possibles accions vandàliques es compta amb la col·laboració de l'arborista Joan Crespo.

Inscripcions:  bit.ly/tallerinsectes

Socis/sòcies: gratuït
No socis/sòcies: 5€
Menors de 14 anys: gratuït
Famílies no sòcies: 10€ per tota la unitat familiar
Material i eines inclosos.