Proposta pels programes electorals dels diferents grups polítics que es presenten a les eleccions municipals de Gelida
9 January, 2023 by
Administrator

Proposta pels programes electorals dels diferents grups polítics que es presenten a les eleccions municipals de Gelida del 2023.



Davant la proximitat de les eleccions municipals des de la Junta Directiva de Naturalistes de Gelida vam considerar oportú engegar una campanya d'incidència política. Aquesta va començar amb confecció d'un grup de socis i sòcies de l'entitat que han treballat conjuntament durant les darreres setmanes, reflexionant i debatent sobre propostes als programes electorals.

El resultat ha estat aquest document, amb una proposta pels programes electorals dels diferents partits polítics que es presenten a les municipals de Gelida. La proposta busca donar als partits la visió de la nostra associació sobre les necessitats en diferents àmbits relacionats amb el patrimoni natural gelidenc. Flora i fauna, educació, urbanisme, alimentació, consum, residus o educació son algunes de les temàtiques que s'aborden al llarg de la desena de pàgines.

El document va ser enviat a tots els partits polítics gelidencs i també als correus de bona part dels regidors del consistori. Alguns d'ells ens han transmès que el seu agraïment i esperem que tots estudiïn la proposta detingudament fins a integrar-lo de manera conscient i reflexionada en el seu programa i acció.

Ens fa molt feliços finalment compartir també amb tots vosaltres aquesta proposta que hem anat coent a foc lent, desitjant millorar l'acció municipal en línia amb els objectius ecologistes i naturalistes de l'associació. Tant de bo aviat les diferents propostes passin a ser una realitat!